Free cookie consent management tool by TermsFeed Actualizare preferințe cookie-uri

Formular petitii online

  Durata medie de completare a formularului: 10 minute

  Sunt:  Te-ai adresat altei instituţii?*


  Conținutul petiției/reclamației*:


  Expune cât mai clar și concis datele problemei cu care te confrunţi – când și în ce circumstanțe a apărut problema pe care vrei să ne-o semnalezi, dacă te-ai adresat furnizorului tău de servicii, precum şi orice detalii relevante pentru situația reclamată. Totodată, ar fi util să ne comunici și propunerea ta de soluționare a reclamației. Reține că ANCOM nu are acces la bazele de date ale furnizorilor referitoare la abonații lor! Asigură-te că petiția transmisă conține elementele necesare care să-i permită furnizorului să te identifice: datele titularului de contract, numărul de telefon, codul de abonat etc.

  Ataşează documentele care susţin reclamaţia (de ex. copia contractului, facturi, corespondență cu furnizorul, AWB etc.):  * câmpuri obligatorii


  Doresc ca răspunsul să îmi fie transmis:
  ANCOM prelucrează date cu caracter personal în scopul aplicării Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare şi a normelor de aplicare a acesteia, în conformitate cu cerințele Regulamentului 2016/679/UE. Vezi mai multe informaţii despre prelucrarea datelor cu caracter personal aici.

  Prin trimiterea acestui formular confirm că:


  • Am citit şi înţeles informaţiile de la rubrica „Sesizează ANCOM” şi în ce măsură mă poate ajuta ANCOM la soluţionarea acestei reclamaţii.

  • Autorizez ANCOM să contacteze furnizorul de servicii reclamat şi să-i solicite acestuia informaţii şi documente relevante pentru cazul meu.

  • Autorizez schimbul de informaţii referitoare la cazul meu dintre ANCOM şi alte instituţii şi organizaţii.

  • ANCOM poate folosi cele sesizate de mine pentru a aplica sancţiuni furnizorului de servicii reclamat, dacă este cazul, precum şi la realizarea unor reglementări, statistici, rapoarte, studii etc.


  de acord