Free cookie consent management tool by TermsFeed Actualizare preferințe cookie-uri

Întreabă ANCOM

De regulă, informațiile de interes public legate de activitatea ANCOM se găsesc pe pagina noastră de internet! Află aici ce tipuri de documente poți găsi pe pagina de internet a instituției noastre.

Dacă totuși nu găsești informația care te interesează sau vrei detalii suplimentare, ne poți contacta telefonic la numărul gratuit, în intervalul 09.00 – 13.00 – luni, miercuri, joi și vineri, respectiv 14.30 – 18.30 – marti.  

În afara programului menționat mai sus, ne poți adresa întrebări prin intermediul formularului online (de mai jos), prin fax (0372 845 404) sau poștă (Strada Delea Nouă, nr. 2, sector 3, București).

Îți vom răspunde în cel mult 10 zile la solicitările scrise. Acest termen se poate prelungi la cel mult 30 de zile dacă ai solicitat un volum mare de informații, care necesită timp pentru a fi prelucrate. Dacă nu avem informația pe care ne-ai cerut-o sau nu e publică, îți vom comunica acest lucru în 5 zile.

Totodată, ne poți contacta direct la sediul nostru (din Strada Delea Nouă, nr. 2, sector 3, București), în cadrul programului de lucru cu publicul, care este de la 8.30 la 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi, de la 8.30 la 18.30 în fiecare marți și de la 8.30 la 14.30 în fiecare vineri.

Persoanele de contact pentru solicitarea unei informații de interes public sunt:
Radu Dumitru, Diana Conduruță, Mădălina Ilie, Cătălina Stan, Simona Oprea, Silvia Dinu, Ana Maria Rădulescu, Elena Mușceleanu, Alina Antonescu.

De regulă, ANCOM nu percepe nicio taxa pentru serviciile de căutare și identificare a informațiilor solicitate sau pentru serviciile de copiere sau expediere a acestora. Doar în situația solicitării unui volum foarte mare de informații, în format fizic, este posibil să-ți solicităm costurile aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate.

 

  Formular on-line pentru solicitări de informaţii

  Durata medie de completare a formularului: 10 minute

  Sunt:
  Doresc să-mi transmiteţi următoarele informaţii:


  (textul introdus nu trebuie să depăşească 1000 de caractere)

  Doresc ca răspunsul să îmi fie transmis:

  * câmpuri obligatorii


  ANCOM prelucrează date cu caracter personal în scopul aplicării Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare şi a normelor de aplicare a acesteia, în conformitate cu cerințele Regulamentului 2016/679/UE. Vezi mai multe informaţii despre prelucrarea datelor cu caracter personal aici.