Întreabă ANCOM

De regulă, informațiile de interes public legate de activitatea ANCOM se găsesc pe pagina noastră de internet! Află aici ce tipuri de documente poți găsi pe pagina de internet a instituției noastre.

Dacă totuși nu găsești informația care te interesează sau vrei detalii suplimentare, ne poți contacta telefonic la numărul gratuit, în intervalul 09.00 – 13.00 – luni, miercuri, joi și vineri 14.30 – 18.30 – marti.

În afara programului menționat mai sus, ne poți adresa întrebări prin intermediul formularului online, e-mail, fax sau poștă.

Îți vom răspunde în cel mult 10 zile la solicitările scrise. Acest termen se poate prelungi la cel mult 30 de zile dacă ai solicitat un volum mare de informații, care necesită timp pentru a fi prelucrate. Dacă nu avem informația pe care ne-ai cerut-o sau nu e publică, îți vom comunica acest lucru în 5 zile.

Totodată, ne poți contacta direct la sediul nostru (din Strada Delea Nouă, nr. 2, sector 3, București), în cadrul programului de lucru cu publicul, care este de la 8.30 la 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și de la 8.30 la 18.30 în fiecare marți.

Persoanele de contact pentru solicitarea unei informații de interes public sunt:
Radu Dumitru, Diana Conduruța, Madalina Ilie, Catalina Stan, Simona Oprea, Silvia Dinu, Ana Maria Radulescu, Alina Antonescu.

Accesul la informațiile de interes public este gratuit, ANCOM nepercepând nicio taxa pentru serviciile de căutare și identificare a informațiilor solicitate sau pentru serviciile de copiere sau expediere a acestora.

ANCOM prelucrează date cu caracter personal în scopul aplicării Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare şi a normelor de aplicare a acesteia, în conformitate cu cerințele Regulamentului 2016/679/UE. Vezi mai multe informaţii despre prelucrarea datelor cu caracter personal aici.

  Durata medie de completare a formularului: 10 minute

  Formular on-line pentru solicitări de informaţii

  Ai consultat secţiunea Întrebări Frecvente?
  Poţi găsi la această secţiune informaţia de care ai nevoie.

  Sunt:

  * câmpuri obligatorii

  Doresc să-mi transmiteţi următoarele informaţii:

  (textul introdus nu trebuie să depăşească 1000 de caractere)

  sau ataşează documentul

  Doresc ca răspunsul să îmi fie transmis: